Eric Lennarth
Miljöaktiverare, 1987/2017

Jacob Dahlgren 
Primary Structure
2011
Kari Cavén 
Cow Chapel, 1993

Wanås

Anne Thulin 
Double Dribble, 2010

Robert Wilson
A House for Edwin Denby, 2000

Draken Kjetil – Opera och eldsprutande drakar på Wanås Konst

Drakamöllan gästar Wanås Konst med ett spännande operaäventyr med eldsprutande drakar och levande orkester för barn från 3 år. I parken på Wanås Konst den 28 augusti klockan 11 och 14. Pga regn flyttat inomhus till Konsthallens loft. Biljetter finns i entrén.

Draken Kjetil. Foto Lars Strandberg

Draken Kjetil. Foto Lars Strandberg


Kjetil är inte som de andra drakbarnen. Han kan inte spruta eld som en riktig drake. Men en dag inser han att ibland är det bra att inte vara som alla andra, för han kan något som ingen annan kan. Draken Kjetil är ett fartfyllt och spännande operaäventyr för alla barn från tre år. Operan är producerad av Drakamöllan Operagård tillsammans med guidOpera. ”Att se backen framför Offerlunden på Drakamöllan fyllas av förväntansfulla operaälskare är väldigt speciellt, nu ser vi fram emot att återskapa den känslan på Wanås konst”, säger Ingalill Thorsell, initiativtagare till operasatsningen på Drakamöllan. 

Föreställningen som är 60 minuter lång visas i parken på Wanås 28 augusti klockan 11 och 14. Köp biljetter i shopen på Wanås Konst, på turistbyrån i Kristianstad eller online på www.drakenkjetil.com 

Priser
Barn: 100 kr 
Vuxen: 200 kr
Familj (2 barn och 2 vuxna): 500 kr

Barn under 3 år: gratis
(I biljetten ingår entréavgift till Wanås Konst)

Som Nyckelkund och Private Bankingkund i Sparbanken Skåne får du 50 % rabatt vid kortbetalning online. Mer information om bankens erbjudanden finns på Sparbanken Skånes hemsida. Rabattkoden finns i Aktuellt meddelande i kundernas Internetbank och kan användas när man köper biljett online.